Indung….

Aslmn.Wr.Wb.

Sampurasun…

Dina danget ieu…nyurucud cipanon…

Keur inget anu banget kanu jadi Indung……….

Mah…hampura kuring nya…..

Nepi danget ieu sim kuring can bisa jadi anak nu bisa ngabagjakeun anjeun…

Ngan Fatihah nu bisa disanggakeun ku sim kuring kanggo anjeun….

Kalayan kanyaah anjeun kuring bisa nepi ka lalakon ayeuna…

Kalayan dua anjeun kuring bisa nangtungan hirup ieu….

Kalayan amal anjeun kuring bisa nyaho lampah hirup…

Sagala kahadean anjeun…..Moal kaitung ku lobana buuk dina sirah kuring…

Duuuhh…Gusti Nu Maha Suci…

Sim kuring neda…..Pangmaparinkeun kamulyaan kabagjaan ka pun Biang…

Sim kuring nyaksi..yen pun Biang jalmi nu pantes ku Anjeun dipikanyaah…

Tampi anjeuna kalayan rohmat rido Anjeun…

Pangnyaangkeun alam kuburna………duh..Gusti nu Maha Suci….

Pangmaparinkeun ampunan kanggo pun Biang……..

Robbighfirli..waliwalidayya warhamhuma kamaa robbayani shogiro…….

Aamiin….

Kadulur dulur nu masih direncangan ku tuang Ibu…

Meungpeung masih jumeneng….tong nyianyiakeun waktu…geura mumule..geura bagjakeun…

Pamugi…karidoan Indung urang janten wasilah lungsurna rido Gusti nu Maha Suci ka urang sadayana… Aamiin…

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: